RSS

alkisahnya krim kunyit dan sabun kunyit thai

selamat tengahari..
hai korang semua...
sakit pulak hati kita kan..
tapi dah takdir mcm ni..akibat kedegilan dan dek kerana
hati terlalu lurus mencuba sesuatu yg baru..
so last week bercerita lah si cozen aku tentang krim kunyit n sabun kunyit thai ni..
die pakai yg ni la muka die elok..
kulit mulus gebu..
hahhaa...
terpedaya okay..
kesan jerawat hilang...kulit jdi gebu..
haa nk dijadikan cerita ak pon beli lah jgak..
haktuihhh..nk carut je rasa..
pastu mlm td pakai lah aku ni cream n sabun tu,,,
ya rabbi pedih gile..satu malam xdpt tidur dek kerna krim n sabun kunyit ni..
tak kira la gred a ke 3a ke...
mmg xserasi ng muka mungkin laa...
jarang nk try produk thai ni...
so menghadap lahhh muka mcm udang kene bakar.
merah pakai blusher..
td pagi pegi keje guard dah tego dah nape merah sgt makeup harini..
wth..wtf...
jalan tunduk..ok lg pastu jalan masuk opis sume pandang pelik..
ak rilex lagi...
ok pasni lau sorg lgi tny aku balik..
tup3...lepas excrsice boss tny yanie u xsihat ke>>??? sambil mengangguk
dan trus ckp saya nk balik...
sejam selepas itu aku pon balik rumh...
pegi klinik..hamek kau...kulit dah menipis doctor ckp...
rasa mcm nk sorok sgt muka kt bawah meja doctor..
ok fine,,,,
dpt ubat allergic n mc tiga hari kau...
terbaik sgt...
abis tergendala keje aku...
so pada gadis kt luar sana tuuuu jgn nk cuba2 mcm ak pakai krim kunyit ni..
xkisah laa ori ke xori ke...
ke tong smpah la jwabnya....
sekadar peringatan untuk semua..
ta payah nk obses sgt..
bersyukur dgn apa yg ada...

kulit menipis okay...
bukanhilangkan kesan sgt..nty tua2 kulit jd berkedut...

pengajaran buat diri ini...

menyesal tiada guna...

mencegah lebih baik dari mengubati...


ingt yerr semua...



hahahahhaha...
untong jgak mc tiga hari....



bye....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment