RSS

merdeka sudah...

Wehuuu..selamat ptg u ollss,,haha...merdeka!!!merdeka,,,merdeka,,,kalau dlu2 after final exam ak post entry cmni kt blog..tp for dis sem..last day ak prktikal ak post...saat yg dinanti2 da tiba..ok..tamat sudah cerita saya sebagai budak intern,,di telekom malaysia sme shah alam..so,far ok lah kot perjuangan prktikal kami di sana..5 bulan genap kami ulang alik ke sana,,hahaha..pasni xde dah..haha..xnk lg jejak sana..mmg xnk la walau dpt offer sana pon,,huuuu...jd ingatan bt kami semua sbg budak intern,,alhamdulillah kami semua abis dgn jayanya n dpt markah ok lah semua kn,,so sgt berpuas aty dgn boss nye penilaian,,,tp td ade jgak mata2 yg kerek..org nk salam pon dorg nk xnk je..hahaha..lwak betol...kami xmintak pape pon,,juz mintak halalkn sume je..itu sahaja..xde len daaa...haha...to all staff tme tuuu..jgn lah kerek sgt ok...hahaha..kalau korg baca pon ak xkesah..hua33..mmg realiti korg cmtu..kami di sana selama 5 bulan d kala xde keje kami sekadar memerhati gelagat org..huhu..so,terbuktilah research yg ak bt kesimpulannya sume kne accepted not rejected..staff attitude at tm perlu di improvekn lagi..haha...itu jela kot..to akak2 yg kerek tuuuu...kami mitak maaf la ye mane yg xsempat salam td...thanks jgk sbb korg yg byk bg ilmu kt kami..eh byk ke?hahaha..ok..fullstop.....pasni xde da ak dgr deringan telefon,,,yg berdering beratus2 kali d dlam opis tu,silih berganti...xde da dger bunyi mesin faks..mesin fotostat...scanner..n yg penting xde dah ak dgr jeritan org lawan carrom..hahahahah...enoughm...hahaha..that's all..thank u... P/s:semoga mereka semua sukses dlm ape jua mereka cita2kn n merekan idamkn,,da start cari keje da ni...next tasks is attend the interview for 1st career b4 continue my mba...doakan kejayaan aku,,,,insyaallah...to kwn2 yg da abis internship arini..gud luck dlm ape jua korg plan kn,,,syg n rindu my bm220 group A......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment