RSS

jual product..tp bukan MLM....

hai..selamatptg...harini bersua lgi dgn cik keju yg nk beriklan d ptg hari..

ok..pada yg tertanya2 product ape yg korg nk taw cik keju jual tu kn..

eh jual ke?ekceli i xjual sgt pon..juz cari customer untk my along je..

die ni la nk sgt kte join his business..katanya masyuk sgt kn...

then tergerak la hati ni..sbb die da bg habuan kt kte..trpksa laaa promot kt rakan taulan..

kannn...hehehe..tu je iklan...tgk ni kt bwah ni serba sedikit penerangan pasal product tuu...

along yg giler berbisness suh ak pomot ni...heeeeeh..

cekidouttt.....ramai da customer yg setia ng product ni....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CORPSDEREVE DX Lingerie Long Set (Body Shaper)

Kelihatan Hebat dari Setiap Sudut
Mengapa sesetengah pakaian kelihatan hebat pada orang lain tetapi bukan pada diri kita? Anda boleh menyalahkan baka, makan tengah malam yang tetap malah penuaan, tetapi adakah terdapat penyelesaian sebenar?
Dengan rekaan ergonomik Corpsdereve DX, anda bukan sahaja dapat menyaksikan suatu transformasi segera, malah dengan penggunaan tetap, lemak badan anda boleh dialihkan dan ditempatkan semula pada lengkungan menawan.
Corpsdereve menggunakan teknologi Imbasan Garisan Badan dan peralatan pengukuran tekanan untuk mendapatkan sudut 3-D badan manusia. Ia kemudian menentukan daya hubungan ideal bahagian badan untuk kesan pembentukan optimal dan keselesaan. Perisian rekaan berkomputer yang berkuasa serta proses Pengilangan Berasaskan Komputer kemudiannya mencipta satu model ergonomik yang sahih dengan data berkomputer untuk pemotongan-persis fabrik yang berkelajuan tinggi. Tambahan, setiap set Corpsdereve memerlukan 156 proses jahitan yang berlainan di bawah kepakaran 81 orang jurujahit yang berpengalaman.
Berasa hebat secara dalaman dan luaran dengan rekaan les dinamik Corpsdereve DX yang menggunakan teknologi jahitan canggih dari Eropah. Net kuasa yang mengandungi kapas lembut direka untuk pelbagai bahagian menawarkan keselesaan muktamad, keanjalan dan ketahanan. Alami kuasa transformasi dengan Corpsdereve DX dan memiliki potongan badan sempurna hari ini

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment